Meztelen nőt rajzoltam...

A nagyanyám most jót röhög rajtam.

Egy tini veti papírra szexuális fantziáját. Vadul gépel, sok dolog a fejében van, hiszen alig múlt még tizenhárom. Már rég megunta a pornót, ezért valami újat próbál, azt gondolja, saját világa eléggé mocskos ahhoz, hogy másokat is felizgasson. A barátnője az előolvasáskor kéjesen sóhajtott, hiszen a történet főhőse igazán vonzó a fiatalok körében. Igaz, egy gép énekel helyette, és a sminkese egyórát dolgozik a megjelenésén, de a retusált képeken kifejezetten vonzó, ha a megfelelő szögből fotózzák.

Igencsak az.

A tini nagyon büszke. Ismeri a csúnya szavak különböző kombinációit, olvasottnak gondolja magát, mert ötven árnyalatban ismeri a modern irodalmat, jó a zenei ízlése, mert a korral haladva már ő sem rajong az élő hangszerelésért, hiszen egy számítógép már minden vágyainkat képes kielégíteni.
Mégis aláhúzza a nyomdafestéket nem tűrő szavakat.

A kurva életbe!- kiált nagyanyám hagymavágás közben.

A tini közben bloggá fabrikálja összelopott ötletmorzsáit. Egy társa egyszer majdnem az orgazmus határáig jutott, miközben a feltöltött képeket nézegette, de aztán meglátta, hogy a a történetben erotikusnak kategorizált jelenet is van, ezért megijedt, és kérdőre vonta az írót. Az író széttárta karjait, és csak ennyit felelt: Láttad a 18+-ot, hülyegyerek?

Én egyszer rajzoltam egy meztelen nőt. Alaposan kidolgoztam,  a megfelelő helyekre megfelelő mennyiségű szőr került,  és a mellei is egész formásak lettek. Hasonlított ahhoz az alakhoz, amit apá olyan sokáig rejtegetett annak idején az iskolapadban, hogy aztán a néha, mikor a nyakig garbóba öltözött tanárnő nem figyel, megbökje a padtársa vállát, és együtt fantáziáljanak.

Amikor nagyanyám ezt meglátta, nyakon vágott. A fejem az asztalba vertem, a könny kicsordult a szememből. Azt mondta, ha már láttam meztelen férfit, annyit beszélhetek az erotikáról, amennyit akarok. De -ahogy ő sem- én sem prédikálhattam bort, miközben csak vizet ittam. 


A tini nem írt sikersztorit. De ketten mégis zárdába vonultak.


Megjegyzések