VISSZALAPOZÓ: Linda pornója

Nem a szexszel van bajom. Mindig is imádtam a mámorát, a vágyat, ahogy szétéget a kéj, mielőtt felrobban. De az amit most látok, nem szex, csak szimpla reprezentáció. Így lesz a szexből egy gépies folyamat, mivel mindent látok a színészek arcán, csak vágyat nem. 

Pedig a vágy a legfontosabb.


Az teszi az egészet élvezetessé. A vágy nem okoz félelmet, nincsenek közben kételyeid. Nem érzed kényszernek. Nem úgy, mint az a tizenhárom éves lány, aki éppen a szüzessége elvesztésére készül úgymond "elvárásból", mert a nála néhány évvel idősebb barátja szinte követelően utal a dolog fontosságára. Igen, ez van. A fiúk bizony már tizenegy éves koruktól pornót néznek, ebből nyerik a szexuális felvilágosítást. Értelmetlen már az "amikor a méhecske megporozza a virágot..." kezdetű elavult monológ, mert túlságosan is felvilágosultak. 


Persze amikor meg azt mondom, hogy a szexuális felvilágosítást el kellene kezdeni már első osztályban, mindenki felkapja a fejét, és letorkol, mondván a gyerekek még úgysem értenék meg...


Na persze! A gyerekek kérem úgy nőnek fel, hogy a tévében egész életükben mást sem látnak... Na bumm!

Én meg fel vagyok háborodva, amiért ide közvetítettek, mert a csávó, aki az ügyemet intézte, azt mondta, tud valamit, amit ugyan nem hirdetnek, de nagyon jól fizet... Én meg erre rávágtam, hogy miért ne, mire ő adott egy címet, és most itt vagyok, lányos zavaromban fülig vörösödtem, pedig nem látok mást, mint amit az unokaöcsém néz nap mint nap hokizás közben. Mert csaja csak a Facebookon van. Néha beszélgetnek Skype-on, de amúgy semmi. Inkább pornót néz, és kiadagolja magának, minthogy elmenjen egy randevúra. Mert akkor már a tizenhét éves vagány csávó nagyon zavarban van... Olyan esetlen, mint egy újszülött őz. 

Persze, honnan is látta volna, hogyan kell UDVAROLNI? A pornó nem arra tanít. Csak azt sulykolja beléd, hogy nem vagy elég jó, mert nem tudsz tízpercenként élvezni varázsszóra, hogy nem vagy fazonra borotválva, hogy nem elég nagy a szerszámod...


Kérem szépen, a szexuális forradalom, és a pornóipar térnyerése előtt kevesebb szexuális probléma fordult elő. Nem kellett potencianövelő, vagy műtéti beavatkozás, semmilyen serkentőszer, mert a VÁGY mindent elintézett. 


Meg az is nagyban hozzájárult, hogy volt önbecsülésünk hölgyeim, mert a férfiak nem kaptak meg mindent azonnal! Harcolni kellett értünk, most meg már gáz, ha 20 évesen még várjuk a nagy Ő-t, hogy odaadjuk magunkat neki.



Ezeken gondolkodik útban hazafelé. Majdnem elhányja magát, de inkább segélyre megy, mintsem megalázza magát. Linda pornója csak a hálószobában, a barátja számára látható.


Megjegyzések