Spirituális megvilágosodás

Túl nagy jelentőséget tulajdonítunk a léleknek. Túl nagy jelentőséget tulajdonítunk az életnek. Pedig a kettő ugyanaz. A lélek egyenlő azzal, hogy élek. A lelket körbezárja a test, a lélek örök, a lélek megfoghatatlan, a lélek szabad...

A lélek körbezárt levegő. A valóság illúziója. A valóság a lélek, az élet lelkek találkozásából áll. A lélek  a test, a test sejtek halmaza, amelyek folyamatok kölcsönhatásban vannak egymással. A sejtek halmaza információmagokból áll. A lélek információ. A lélek biológia.

A Szentlélek a lélek felett áll. A korlátok elveszik a szabadságát.

A lélek képzelet, az illúzió a valóság. A valóság hiányos, a korlátok egyre erősebbek. A fáradtság kihasználja a lelket. A keletkezett állapot megbetegíti a testet. A betegség információ a korlátok természetéről.

Az illúziót nevezik boldogságnak. A boldogság törékeny, a korlátok teszik azzá. A széttört boldogság az igazi valóság illúziók nélkül. A lélek megfakul. Új fátyol kerül a szem elé. Önsajnálat, depresszió, a korlátok falakká válnak.


Újra megszűnik létezni  a puritán valóság. Vagy soha nem is létezett? A lelkem korlátot szab a valóság teljes megismerésének.


Megjegyzések