Így olvasd az Egy elképzelt könyvet, hogy naprakész maradj!

Mint azt már mindenki tudja, a Facebook új politikájának köszönhetően megváltozik az a tartalom, ami az üzenőfalainkon megjelenik, mostantól ugyanis nagyobb hangsúlyt kapnak az ismerőseink által megosztott tartalmak, és kevesebbet az általunk kedvelt oldalak bejegyzései. Azonban ha nem akarsz lemaradni továbbra sem az Egy elképzelt könyv legfrissebb tartalmairól, válaszd ki az általam összegyűjtött alternatív módok közül a legszimpatikusabbat, majd dőlj hátra, és olvass tovább!

Megjelenítés elsőként


Ha kedvelted az Egy elképzelt könyv Facebook oldalát, és biztosan nem szeretnél lemaradni a legújabb tartalmakról, válaszd a Megjelenítés elsőként funkciót, amelyet a Követés menüpont alatt találsz. 


Válj rendszeres olvasóvá!


Amennyiben rendelkezel Blogger/Gmail profillal, a blog alján található Rendszeres olvasók menüpontra kattintva is követheted az oldalt, ebben az esetben a tartalom nem a Facebookon, hanem a Blogger fiókodban jelenik meg.



Kövess máshol!


Nem csak a Facebook létezik a világon, bár az egészen nyilvánvaló, hogy ezen a közösségi médiaplatformon töltjük időnk legnagyobb részét. Azonban az Instagramon, a Youtube-on, sőt a Twitteren is megtalálhatsz. És hogy miért érdemes ott is követni? Azokért az egyéni tartalmakért, amiket a Facebookon nem biztos, hogy megtalálsz. Például egy kis Instaköltészet:

Judy Tóth (@elkepzeltkonyv) által megosztott bejegyzés,


Vagy néhány érdekes gondolat:



Maradjunk együtt! Van egy Facebook csoportocska, ahová te is beléphetsz, alkothatunk együtt, beszélgethetünk kötetlenül. Ha van kedved, csatlakozz a linkre kattintva

Megjegyzések