Nap nap után - Egy elképzelt könyv

2018. március 9., péntek

Nap nap után

Március 22-től a mozikban is megnézhetitek a David Leviathan regényéből készült Nap nap után című filmet.  A Maxim Kiadó gondozásában is megjelent könyv története egy érdekes témát boncolgat: hogyan képes egy olyan személy megélni a szerelmet, aki minden nap más testében ébred?


A 16 éves Rhiannon beleszeret egy különös lélekbe, akit csak „A”-nak hívnak, és minden egyes nap más ágyban, más-más testben ébred. A kettejük között kialakuló kapcsolat olyan erős, hogy elhatározzák, minden nap megkeresik egymást, pedig még csak nem is sejtik, mit és kit hoz a következő reggel. Ahogy egyre inkább beleszeretnek egymásba, a realitásokkal is kénytelenek szembenézni: vajon képesek lehetnek úgy leélni közös életüket, hogy egyikük minden 24 órában más személyt testesít meg? A Nap nap után David Levithan azonos című bestsellere alapján készült, amely a Maxim Könyvkiadó gondozásában jelent meg magyarul.A nagysikerű könyvbe az alábbi linken tudtok beleolvasni,
És ITT tudjátok előrendelni 30% kedvezménnyel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Neked mi a véleményed?

Egyetértesz? Valamit hiányolsz? Eszedbe jutott valami, esetleg hozzáfűznéd a Te véleményed is? Ne habozz! Írd meg kommentben és beszélgessünk egy jót! :)