Az irodalom vagy a kultúra területén dolgozol? Jelenkezz!

Az utóbbi időben rengeteget gondolkoztam azon, hogy miképpen tudnám segíteni azokat, akik valamilyen módon az irodalom és a kultúra területén dolgoznak, ezért arra jutottam, hogy egy sorozat keretein belül megosztom a felületeimet mindazonkiadók, szerzők és brandek számára, akik a jelenlegi helyzetben nehezen boldogulnak. Jelentkezz, ha a munkásságod valamilyen módon az irodalomhoz vagy a kultúrához köthető, például könyves tárgyakat, könyveket árulsz, könyvet írtál, kulturális területen dolgozol, és szükséged lenne a tartalmaid megosztására, támogassuk egymást ebben a nehéz helyzetben!



A jelenlegi helyzetben rengeteg együttműködés megszűnt, vagy szünetel, mert a márkák a marketingre szánt összeget másfelé összpontosítják. Az irodalom és a kultúra területén az influencermarketing még nagyon gyerekciőben jár, és a közösségi média ereje is csak lassan veszi át a hatalmat a régi trendeken. 

A jelenlegi helyzetben azonban rendkívül fontos, hogy az összes lehetséges módon támogassuk egymást. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy megosztom felületeimet azokkal a brandekkel, szerzőkkel és kiadókkal, akik a jelenlegi helyzetben nehezen boldogulnak. 

Többféle együttműködés lehetséges:
  • Vendégcikk: szívesen fogadok vendégcikkeket, amely bemutathatja magát a brandet, kiadót, szerzőt, de szólhat bármilyen az Egy elképzelt könyv profiljába vágó témáról (könyvek, irodalom kultúra)
  • Interjú: szívesen készítek interjút, amely végén az alany minden elérhetőségét megosztom.
  • Tartalommegosztás: Van egy posztod, amelynek szeretnél nagybb elérést? Segíthetek benne! Megosztom a Facebook és Instagram oldalamon!
  • Egyéb: van bármilyen egyéb ötleted? Írd meg, és beszéljünk róla!
Ez a lehetőség természetesen ingyenes, segítségként szívesen fogadom a közösségi felületeim kedvelését, megosztását. Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:





Megjegyzések